HTML

Gondolatok tőlem

Napi dolgaim, gondolataim, baromságaim

Friss topikok

  • Bánáti: Csorog a nyál a monitoromról!!! :D De boldogok vagytok, ez a lényeg. (Látom benne van az eszköztár... (2012.05.28. 20:29) Furcsa érzés
  • Szabó Árpi: @Bánáti: Tényleg, mekkora igaz:D:D:d (2010.11.16. 20:23) Tiszta fejjel!
  • Bánáti: Fordítva Árpi. A Viharsziget korábbi film mint az Eredet. (2010.11.11. 11:28) Szép este!
  • Kalti: Ahhoz, hogy valami jól működjön és a barátág és a párkapcsolat határán egyenysúlyozzon nem muszáj ... (2010.10.19. 11:08) Nehéz este!

Linkblog

2011.12.14. 11:27 Szabó Árpi

Túl az első vizsgán

 Statika! Na ezen is túlestem. Érzésre..... szerintem jó lett.... Ezen a héten már több vizsga nem lesz. sőt jövő héten sem. Remélem ez az év úgy fog sikerülni ahogy elterveztem.  

Most viszont végre sokat leszek otthon!!! Találkozhatok csomót Matyival! Bánátiékat is sűrűn láthatom. jó lesz ez már, hiányoznak ezek a hülyék. Viszont ennek lesz egy borzalmas nagy hátránya. dórit nem fogom olyan sokszor látni. Ez nagyon fos lesz, mert hát kevés napot bírok ki nélküle. Tegnap is nagyon rossz volt amikor elment. Bár az igaz, hogy voltunk kettesben, végre itt Győrben is, de azért jobb lett volna több időt eltölteni egymással. De hát mit tehet az ember vizsgaidőszakban?????? Web-cam:D:D:D:D Azért azt nagyon remélem ,hogy a szokás családi mizériák után eljön hozzánk. Viszont ismét eljött az ideje, hogy Szekszárdra is ellátogassak. Amit meg is fogok tenni miután végzett a vizsgákkal.

Még egy nagy problémát kell megoldanom, a Karácsonyi ajándékot....... 

Új autó érkezik a családba. Péter testvér vett magának egy Coltot. jó autónak tűnik, remélem nem basszuk át magunkat:D Még nekem is nagyon bejön ez a kis pöcsköszrű.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://szaboarpi361.blog.hu/api/trackback/id/tr823462704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása