HTML

Gondolatok tőlem

Napi dolgaim, gondolataim, baromságaim

Friss topikok

  • Bánáti: Csorog a nyál a monitoromról!!! :D De boldogok vagytok, ez a lényeg. (Látom benne van az eszköztár... (2012.05.28. 20:29) Furcsa érzés
  • Szabó Árpi: @Bánáti: Tényleg, mekkora igaz:D:D:d (2010.11.16. 20:23) Tiszta fejjel!
  • Bánáti: Fordítva Árpi. A Viharsziget korábbi film mint az Eredet. (2010.11.11. 11:28) Szép este!
  • Kalti: Ahhoz, hogy valami jól működjön és a barátág és a párkapcsolat határán egyenysúlyozzon nem muszáj ... (2010.10.19. 11:08) Nehéz este!

Linkblog

2012.02.20. 17:30 Szabó Árpi

Hétvége

Péntek délután egy jó órás dugó után értünk vissza keszire. Ezúttal Dóri is jött velünk haza. Örültem neki nagyon, hogy megint tudunk kettesben lenne 2 napot egyfolytában. miután hazaértünk legnagyobb meglepetésemre anya csak úgy lehívta a Dórit és elkezdtek dumálni. Örülök azért nagyon, hogy tényleg jóban vannak és nem utálják egymást. Péntek estére volt egy progink is. Elmentünk moziba. A film jó volt, szép volt, igaz történet alapján, voltak benne tényleg valós dolgok. Még a film előtt ismét a Fukarban kötöttünk ki, és végre tudunk játszani is. Xbox 360 kinetikkel. Hát fergeteg egy játék az tuti. Főleg úgy, hogy a videókat is vissza lehetett nézni. Sokat röhögtünk:D Meg persze az eladóknak is szereztünk egy vidám órát. Szeretem nagyon, hogy mindenféle hülyeségben benne van..............<3. 

Szombati napon egy picit tanultunk, aztán délután Dóri megismerte az utolsó családtagomat. Tibi papát. Nagy az öreg, egyből a lényegre tért:D:D:D Tudtam én, hogy nem lesz gáz. Utána pedig szinte már szokásos módon squassolni mentünk. Nem egyszerű dolgo megverni...

Összességében megint egy nagyon jó hétvégén vagyunk túl, és megint még jobban szeretem:D

Este a Balenóval jöttünk le Győrbe, 5-en........ Kicsit tele volt a kocsi:D Nem lényeg, leértünk:D

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://szaboarpi361.blog.hu/api/trackback/id/tr724147784

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása