HTML

Gondolatok tőlem

Napi dolgaim, gondolataim, baromságaim

Friss topikok

  • Bánáti: Csorog a nyál a monitoromról!!! :D De boldogok vagytok, ez a lényeg. (Látom benne van az eszköztár... (2012.05.28. 20:29) Furcsa érzés
  • Szabó Árpi: @Bánáti: Tényleg, mekkora igaz:D:D:d (2010.11.16. 20:23) Tiszta fejjel!
  • Bánáti: Fordítva Árpi. A Viharsziget korábbi film mint az Eredet. (2010.11.11. 11:28) Szép este!
  • Kalti: Ahhoz, hogy valami jól működjön és a barátág és a párkapcsolat határán egyenysúlyozzon nem muszáj ... (2010.10.19. 11:08) Nehéz este!

Linkblog

2012.02.25. 10:52 Szabó Árpi

Sűrűsödnek a dolgok

Ennek a hétnek is vége. Nem volt egyszerű, laza hét ismét. Az első és legviccesebb, hogy volt megmunkból zh és a Totó jött be, akivel a fékpadnál együtt dolgozok. Szóval a tanár diák kapcsolat itt is megvolt:D

A héten elkészültem a preparált motorral. Nagyon nagyon fasza lett szerintem. Nekem nagyon tetszik és még a Mathias is megdicsért érte, szóval azt hiszem büszke lehetek magamra. Igaz a jövő héten még lesz egy két dolgom a Mobilisbe, de azok már csak apróságok. Jó érzés amikor vége egy projektnek. 

Campus kupa. Hát mindig van vele sok sok dolog. A papír munkáknak úgy érzem vége. Mármint minden doksit leadtam. Már csak tényleg kitalálni és intézni kell egy két apróságot. Össze fog ez jönni és kurva jó is lesz. Csak egyszerűen meg kell tanulnom csapatban dolgozni, hogy kihasználni azt , hogy van 5 ember akire számíthatok. 

Most itthon vagyok. Hazajöttem a kis Balenkoval:D Igaz nem leszek sokat itthon, mert ma megyünk a Kaltiékhoz. Jó lesz, mert már rég volt így együtt a csapat. 

Nem szeretem ezeket az egyedüli, hétvégéket. Azért kettesben lenni a legjobb. De hát van ilyen, meg hát ugye megyek kaltihoz és oda Dóri úgy sem jönne...........

Várom már nagyon ezt a színházat:D Szépen kiöltözünk ahogy azt illik.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://szaboarpi361.blog.hu/api/trackback/id/tr464200943

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása